Равносметка
Живот...
Тази вечер те рисувах.
Рисувах те.
Истински реален.
Рисувах те, живот,
с моите сълзи.
Душата моя...
През годините
по пътя, който е минавала.
Как треперила е.
Душата моя...
На кръст разпъвана е.
И грехове,
били и не били, са я наказвали.
Какво съм...
Множество от кратки многоточия...
Недоизказаните радости в живота ми.
Превръщам се...
В движеща частица
и следвам се
до крайно отцеляване.
© Дани Все права защищены