14 дек. 2007 г., 11:29

Равносметка 

  Поэзия
600 0 16

Страдам мълчаливо с дъждовното утро.

Оставих години безценни да бягат безспир.

Осъзнах!

В огледалото печално ме гледа образ тъй чужд...

© Пепи Оджакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??