23 янв. 2009 г., 17:14

Разбери ме... 

  Поэзия » Любовная
1060 0 3

Винаги ме виждаш, както ти решиш,

винаги ме мислиш, както ти решиш,

винаги ме помниш и винаги грешиш,

винаги не знаеш и затова грешиш...

 

Просто погледни ме, както аз реша,

просто помисли ме, както аз реша,

просто запомни ме, за да не греша,

просто разбери ме, или ще греша!

 

Слушай ме понякога, когато ти говоря,

слушай ме, дори когато не говоря,

слушай ме, когато слушам и не споря,

чуй ме, виж ме, разбери ме - затова се боря!

© Соня Чакърова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • като замисъл е интересно,но оправи малко идеята!
  • Еми... само женско мислене му е майката!
    Аз те разбрах, но се налага стиха да се "ошлайфа"!
    Успех!
  • Погледнах те, не те разбрах, дано греша.
Предложения
: ??:??