Разбита любов
Каква любов ще е, ако е несподелена,
ще боли, знам, от това,
но тя е споделена, а разбита любовта.
Аз плача тук сама във мрака
и чакам пак да дойдеш ти,
парчетата от таз любов гореща
хвани и събери ги, мили - Ти!
Аз пак ще кажа ти "прости ми,
не исках да е тъй,
че моето сърце за теб копней".
Стоим и двамата сами
и мислим пак за нашето прости.
Часовете пак минават, болката расте
и плаче от тъгата разбитото сърце!
© Виктория Василева Все права защищены