06.11.2008
Съмнението бавно те обзема.
Какво ли утре ще ти донесе?
Изправен си пред някаква дилема
и силна параноя те тресе...
Изправен си пред някаква загадка
за изненадите на утрешния ден.
Изпълнен си единствено с догадки
за него, нея, тебе, мен...
Разравяш се из старите си чувства,
разбираш колко си сломен.
Откриваш в днешния си ден безумства
и нежен свят на други отреден.
Разбиваш сферата си на парчета
и търсиш смисъла на скучния си ден.
В химерите намираш си утеха,
а всъщност криеш колко си ранен...
© Erato Eratova Все права защищены