4 июн. 2009 г., 12:07

Разбран 

  Поэзия » Другая
557 0 2

В живота може да не съм избрал правилна насока,

но ще вървя към своята посока

и ще нося на гръб своята съдба толкова жестока!

 

После сам се питаш имаше ли някакъв смисъл,

винаги ще минава тази мисъл,

но накрая най-важното е това, което си написал!

 

Накрая осъзнаваш, че си стигнал последния ред,

но нещо никога не е наред,

и задаваш си въпроса защо не съм на първия ред!

 

Да бъда неразбран и отлъчен - това избрах сам,

надявам се да ме чакаш там,

там, накрая, където от един човек ще съм разбран!

© Димитър Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Винаги имаме право на избор.
    Въпросът е кой път ще иберем - лесния и трудния
  • Аз сам си избрах тази съдба...

    Ако не друго, май поне си си избрал правилната нагласа :>
    Поздрав
Предложения
: ??:??