Угасват бавно свещите запалени
за твоята добра душа
и тя поема пътя към безкрая,
за да се слее с Господа.
Разделяме се с теб, но не завинаги,
а докато крачиме по грешната земя,
а после, ще ми се да вярвам, ще се срещнем
със всички вас във вечността.
© Анна Дюлгерова Все права защищены