Раздяла
Днес, по-силна от всякога, изрекох думи тъй тъжовни и студени,
днес, по-смела от всякога, изрекох думи за раздяла!!!
Знам, че това е тъй неочаквано за теб,
знам, че те боли, но прости!
Сега звучи нашата песен. "Ти си ми всичко", казваш ми и ти!
Сълзи се ронят от очите ти. Недй! Спри! Нима мен не ме боли?! Грешиш, мили, сърцето ми гори!
Заря, светлини, усмивки, музика звучи, всичко около нас е тъй всело, а в нас боли!!!
Мълчим, мъчително мълчим, а ти прегърна ме тъй силно, че всяка дума в таз минута е излишна. Само погледите ни говорят, а в очите ни блестят сълзи.
В този миг не зная как да те утеша - болка, любов и тъга се преплитат в моята душа.
Но раздялата не значи край на всичко.
Тя е, може би, умора от изминалите дни.
Но каквото и да е, знай, че ти си в моето сърце до край!!!
© Ели Все права защищены