Раздяла…
Разделям се с теб,
сега, в този час,
колкото и да боли.
Разделям се с теб,
дори това да е грешка.
Въпреки, че се разделям с теб,
ти ще останеш в сърцето и душата ми
един незабравим спомен.
Раздялата е тежка! Да, така е,
но път назад вече няма.
Ти направи своя избор,
както и аз моя.
Животът продължава,
но болката от нашата раздяла,
неизлечима е тя,
ще остане в сърцата ни завинаги!
Автор: Калина Петкова
24.10.08
гр. Русе
© Кали Все права защищены