25 нояб. 2010 г., 19:02

Rаздяла 

  Поэзия » Любовная
520 0 1

По дяволите русите коси,
по дяволите ангелските пръсти,
по дяволите погледът красив,
по дяволите миглите ѝ гъсти.

По дяволите алчните ръце,
по дяволите палавите смешки,
по дяволите скъпият букет,
по дяволите малките ти грешки.

По дяволите гневният език,
по дяволите глупавият жребий,
по дяволите скритите сълзи,
по дяволите всеки миг без тебе.

© Виделина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??