От ласките остана само спомен.
От ноктите ти - заздравели рани.
Настъпи след това мигът преломен
на тънките усмивки преиграни.
Приятелите бавно се разреждат.
Остави те сред пътя ти любимата.
Часовниците пясъка изцеждат
и неприятно люта стана зимата.
© Марин Ташков Все права защищены