18 нояб. 2015 г., 20:43

Раздяла 

  Поэзия
260 0 0

Тежко е, тежко е туй що си нема.
На дълъг път да оди, да посреща
и изпраща. Ни брат, ни сестра
тежко му кому си няма.
На врата му чакат близки,
не за среща, а раздяла.
С родно място се сбогува
и на чужда земя той остава.
Далече от баща и майка,
скърби и чака своите старини дълбоки.
На чужда земя той остава,
в чужд гроб положен да лежи.
И не за среща, а раздяла -
последна от рода и близки..

 

В памет на един  поет и писател А. Лазов.

© Памела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??