От любовта боли...
И мен ме заболя,
когато ти остави ме сама...
Сама...
Тъгата не ме напускаше...
Навсякъде около мен се стичаше кръв...!
Душата ми бе жестоко наранена,
и то от теб…
Само от ТЕБ!
Сега се мъчиш да поправиш “тази грешка”.
ГРЕШКА?!
Казваш ми, че си ме обичал и че още е така...
Виждам, че съжаляваш…
Очите ти те издават…
Но НЕ!
Сега е твой ред да страдаш!
Да страдаш, както аз сама във мрака…
© ЕлИ Все права защищены