Отиваш си! Добре! Аз няма да те спра!
На нашата Любов до края вярна бях.
Уви, без отклик! Туй вечно ли ще трая?
И да треперя като лист във буря? Не!
Сега върви си!
Защото между нас откри се страшна бездна.
И аз не ще направя опит още
да хвърлям мост, щом всичко ни разделя.
© Латинка-Златна Все права защищены
Изплакана поезия!
Прекрасна tanq_mezeva (Таня Мезева), думите ти ми припомниха един много скъп спомен, за което безкрайно ти благодаря. Преди години, по телефона прочетох на Дамян Дамянов стихотворенията ми"Раздяла", "Ангелско"/на това стихотврение за първи път в Откровения му е поместено заглавие/... и той ми каза същото. След разговора ни му изпратих стихосбирката си "Жена на Природата". Има продължение..., но това е друга тема.
Melany71 (Светла Дичева),ananel (Нели Христова), благодаря ви, че прочетохте!
Щастлив ден на всички!