Мила приятелко, отново ли страдаш
заради поредния мъж? Заради него? Нали?
И всеки път на ум си повтаряш:
Стига толкова! Защото боли.
И всеки път заставаш пред мене
на масата с чаша кафе, и ридаеш
а чувствата ми към тебе са дълго таени.
Но ти за тях даже не знаеш.
Забрави сега за всяко предателство!
Да тръгнем заедно по пътя ни нов!
Това ще е краят на нашето дълго приятелство.
И началото на нашата голяма любов.
Автор Росен Николов©всички права запазени
© Росен Николов Все права защищены