8 дек. 2011 г., 16:07

Разхерметизиране 

  Поэзия » Другая
896 0 4

падам

падам

падам

.

.

.

продължавам да падам

.

ти беше само пън

за който се закачих

само сън

който исках да досънувам

след утрото

след въздишка на стих

само звън

само ехо от бездната

...

продължавам да падам

сега пък хоризонтално

като някакъв космонавт

загубил връзка с тегловността

и маркучите му

се реят във междузвездията

.

.

.

продължавам да падам

мисля си че е на инат

ала на инат

значи

да тръгна отново нагоре

здраво впримчена

около кръста

в надеждата

 

 
 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??