Тя облече специално за мен
свежа блузка с пъстър десен,
жълто слънце и сини цветя,
и направо... сърцето ми спря.
Ах, какъв прекрасен мотив!
В този свят намусен и сив,
жълто слънце до мен засия
и разцъфнаха сини цветя.
© Георги Стоянов Все права защищены