Понякога ме топлят думите.
Задушавам се, красива е илюзия...
Искам да усетя студ.
Освежавам се, нежен блян...
Понякога ме късат думите.
Разделям се, сърцето е парченце лед...
Искам да усетя игличка и конец.
Вливам се, желана страст...
Понякога ме нараняват думите.
Разкъсвам се, парченца плат...
Искам да усетя капка обич.
Опиянявам се, любовен опиат...
© Зузка Все права защищены