Питаш ме
с какво е различен
от всички останали,
които обичах?
В тях се влюбвах
внезапно, категорично,
а после бавно преставах
да ги обичам.
А в него
все още се влюбвам
бавно и постепенно,
но пък все по-силно.
И ден след ден
минаха вече години,
а още няма изгледи
да ми премине...
© Ива ВалМан Все права защищены