Притеснена, различно.
Нетипична съвсем.
Предвидливо себична,
прекроена - на две.
Съвършено прозрачна,
енергично решима.
Мнима за себе си,
а за другите - не?!
Докачливо плачлива.
Обичайно невзрачна.
Тъжно-весела често.
Побеляла случайно?
Преболяла и болка,
и любов, и омраза...
Илюзорно порочна,
и щастлива привидно.
Романтичка безбожна?!
(Богът ú е в сърцето...)
© Нели Все права защищены