11 июн. 2018 г., 22:47

Различната 

  Поэзия » Любовная
314 0 1

Когато съм добра
се разпръсквам
като утринна роса

или като дъжд на пролет.

Когато съм добра
влизам в кошера
и пчелите ме пълнят с мед
уханен като детска кожа.

Когато съм лоша
ставам суша,

която цепи земята.

Ставам вятър, който смразява дъхът.

-------------

Не съм винаги огнено лято,

а понякога съм нежен лъх...

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??