Колко... различни бяхме...
когато се срещнахме.
Колко... щастливи бяхме...
когато заедно заживяхме.
Колко... болка и радост,
изживяхме.
В любовта ни
по-силни от всичко бяхме.
Това ни промени скандално.
станахме различни емоционално.
Остана животинското...
привличане,
но можем ли да кажем,
че се обичаме.
Един... въпрос?
Истина - една...
но отговорите...
вече два.
Два свята...
в тяло общо обединени.
Като в токов кабел...
от реалността -
плюсът и минусът са
заземени.
Създават енергия добра...
деца родени...
от любовта.
Рогатиа каза Хау!!!
15.10.2009г.
© Богдан Григоров Все права защищены
Съдържа актуално и мъдро послание
с непреходни общочовешки ценности!
Да, така е, колкото и да е невероятно,
плюс и минус са винаги неразделни,
те са различни, но един без друг не могат,
само заедно летят с непобедими крила
и сбъдват дори най-невъзможната мечта...
ПОЗДРАВИ!