Гледаме в различни посоки,
бягаме след различни неща,
борим се за различни идеи,
следваме различни мечти,
нима сега ще стигнем
до едно просто съгласие,
нима сега така -
без нищо,
ще си повярваме
и дружно ще стиснем ръце,
нима просто така
ще пречупи някой ината си,
та било то
в името на любовта?
© Мария Все права защищены