Ограда-мисъл.
Прескачат я чувствата
с празни шепи.
Беззъба тъга
с бръчки-съмнения.
Остарял страхът.
Пресяда лъжа
Задавена съвестта.
Глътка-истина.
Разляти рими
от пръстите на муза.
Ожаднял стихът...
© Веселка Стойнева Все права защищены