23 апр. 2022 г., 16:41

Разминахме се 

  Поэзия » Любовная
310 1 0

 Сблъскахме се.

Като два различни сезона.

Изгаряне от студ.

Замръзване от огън.

Защото е недопустимо..

Разминахме се.

Така болезнено.

Но толкова красиво.

© Красимира Гущерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??