На Коко
Понякога съм меланхолична
но толкова обична.
Обичам в рими да се изразявам
и на теб сладко да се обяснявам.
Да те дразня, да ти опонирам
душата ми със твоята
толкова истински резонира.
Да те радвам, изненадвам
да пея, да се смея и да дивея.
Само така
под карантина ще издържа
в името на любовта.
© Жанет Георгиева Все права защищены