(Роден от стиховете на поетесата Маргарита Петкова)
Едва ли някога ще разбера
какво за нас е женската слабост.
Дали е Голгота или сила
и кога е горест или радост?
Но нима е важно и защо,
ако крепости и върхове превзема,
стаена в самотната сълза –
една картина, надживяла времето...
23.02.2012 г.
© Вили Тодоров Все права защищены