не съм АНОНИМЕН
себичен
неуравновесен
не съм БЕЗХАБЕРНО СЪЩЕСТВО
НЕ СЪМ...
ABC...
от кръв и плът съм
боли
кръвта ми червена
гореща
балканска
кипва...
твоята синя
от класа...
ПРИНЦЕСА...
средата ни
вони...
гордост
предразсъдъци
еснафщина
лицемерие
набожност
фалш...
натруфени
словата са мъртви...
защо боже
ориса ни тъй
защо
мълчи
играе съдбите на зарове...
огледай се
небето е синьо
живее се просто
песен
усмивка и обич...
къшей топъл хляб
дом с много прозорци...
слънце...
© Виктор Добрин Димитров Все права защищены
Философско и възвишено!
Поздрав!