Искам да отида до Луната
с мой частен самолет,
да се устроя с жената
и да не бъда вече сиромах проклет.
Искам там да заживея,
последван от големия късмет,
и пари да не пилея
в търсене на щастливия билет.
Няма вече да се мръщя,
няма да се карам,
и на Пена под полата,
тайно няма аз да барам.
Биричка ще пийвам,
гледайки към земята с послеслов,
и под постелята ще легна
чак, когато съм готов.
Че какво е пийване без мач,
най-добре май тук да си остана,
и с момчетата в бара
приказка хубава аз да подхвана.
И пиян посред нощ да се завърна,
жена ми да ме чака на вратата –
ядосана и цяла пребледняла,
хванала точилка в ръката.
,,Къде пак се запиля бе?
Едно и също всеки ден!
Сега за наказание
ще правиш секс с мен."
В крайна сметка
заминах за Луната,
а жената и децата,
оставих на Земята.
© Янита Все права защищены