Намотавам тъгата
на лакът от мисли
и я стягам на възел...
Разрязвам вината
на късчета истини
и отвързвам
пленените рими,
думите неизречени,
ранената вяра,
гладната свобода...
Размотавам съдбата
от кълбото на Кармата
и засявам
в най-силните чувства
стиха...
© Веселка Стойнева Все права защищены