С ритници и лакти -
работа чиста -
пътя проправя си
кариериста.
Чистата съвест
била възглаве.
Ха, намери го!
Много ти здраве.
Днеска, да знаеш,
имаш ли мнение,
ще те изкарат
с ум под съмнение.
Скрито-покрито...
Пак се проточи...
Млякото скрито
котка излочи.
Няма наши, няма ваши
някой щом ще лапа каши.
Чакаме вести,
чакаме слава,
чакаме вечно
нещо да става.
Чакаш ли? Чакаш.
Само че, братко,
чака ли тебе
времето кратко?
© Харита Колева Все права защищены