Разочарование
Някой ме вика,
но аз не викам.
Някой тича,
но аз не тичам.
Някой ме иска,
но аз не искам.
Свабодата е Светлина.
Той не може да е
моята вяра.
Той не може да е
моят живот.
Той не може да е
мойта съдба.
Моят път е Свобода.
© Кети Иванова Все права защищены
.........................................
Много е точно!
Прекрасен стих, с малко думи, всичко е казано...!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!