Безизразно лице-
познатата история.
Кървящо сърце -
голямо разочарование.
Път безкрайно пуст -
предначертана съдба.
Тежък, каменен кръст -
смазана душа.
Вик далечен -
спряно време.
Пламък вечен -
но не за теб и мене!
© Елизабет Борисова Все права защищены