Разпечатвам страст
на страниците от живота ти,
обличам я с думи,
изписвам я на лицето ти
и тя остава като отпечатък.
Разпечатвам устни
върху кожата ти,
мултиплицирам ги
по цялото ти тяло
и те остават като жигосани.
Разпечатвам импулси памет
върху енцефалограмата,
свързвам остатъци мен със същността ти
и ни остава само споделеното време.
© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА Все права защищены
t.