26 дек. 2009 г., 17:09

Разпръсната... 

  Поэзия » Другая
882 0 18

По стъпките, събудили нощта,

по лунните сълзи изплакани,

по угасналия огън във пещта,

по воплите от вятъра огласяни,

по устните несрещнали страстта,

по ръцете, в скута вяло стиснати,

по гласа, замлъкнал в песента,

по очите, мъката изписали,

по сърцето, тупкащо едва,

по мечтите, още неизживени,

по болката, изплакана в сълза,

по чувствата, с лъжа залени,

по мрачното небе с дъжда,

по дните, сивото поели,

по сенките, изпълнили нощта -

част от мене ще намериш!

Навсякъде оставих видима следа

през ада, в който заради теб загинах...

Ако ме поискаш, ти след мен ела!

Събери ме! И отново ще ме има.

© Паула Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??