Две души сме, разпръснати в безкрая,
две души съставящи взаимното ни цяло,
близо ли сме или далеч, не знаем.
Не знаем или ни е страх да се пожелаем.
Една мечта, без душите ни самотна е,
не ще се случи и без нас безплодна е.
Ще протегнем ли ръце за да я прегърнем,
или все така заобиколени с хора, самотни ще си бъдем...
Протягам ти ръка за да те намеря,
душите си да съберем и да сме щастливи,
мечтата си да сбъднем аз копнея.
Издирвам те,
но търсиш ли ме ти?
Копнееш ли за нас?
Кажи, къде си?...
© Димо Все права защищены