13 сент. 2024 г., 14:16

Разстояния 

  Поэзия
126 1 4

Колко много бездомни звезди.

Някога бяха всичките мои...

Приютени във двете очи

на света ми-по детски огромен.

 

Колко много път ни дели,

тази вечер, мен и небето.

И не мога да стигна дори

една-едничка, и тя да ми свети...

© Кольо Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??