19 авг. 2005 г., 23:10

Разтворени вълни 

  Поэзия
622 0 2
Разтворени вълни -
пътуващи послания,
свитъци от бяла морска пяна
в която сме нагънали мечтите си,
а прилива достигнал своя бряг
е миг на разкаяние при залез...
Небето се разстила
върху пясъка,
копринени воали по които
минаваме през нощите без страх
и в синьото на дните
се достигаме
прегърнати в нюансите
прозрачни
на думите трептящи между нас...

© Йоанна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разтворена книга на най-внушителната страница
  • "Свитъци от бяла морска пяна,в която сме нагънали мечтите си"-много поетично.
Предложения
: ??:??