14 сент. 2006 г., 18:50

РАЗВОД 

  Поэзия
1178 0 18
В полунощ
сърцето й
спря да тупти.

Спряха
да виждат очите й,
да чуват ушите й,
да се повдигат
гърдите
под тънката нощница.

В полунощ,
без повече шум и кавги,
смъртта ги разведе.

От утре
щяха да спят

поотделно.

© Павел Цветков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??