Реалии
Със годините ни става ясно,
повтаря се история една –
достойният поставен е на тясно,
а изплуват редките лайна!
Лайна вмирисват парламента,
ухаят със еднаква миризма…
И полека-лека до момента
се превърнахме в осраната страна!
И тъй уви е – изход няма,
децата мутри ще играят…
Раят стана на клоака яма
и всички тъй, дебилно си нехаят…
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены