15 окт. 2024 г., 15:00

Рецепта за любов 

  Поэзия » Любовная
72 0 0

Отдавна душата ми е много гладна,

сърцето стърже от липса на храна.

Стига с грубото им пренебрегване,

ще ги наситя с вкуса на любовта!

 

Слагам три лъжици привличане,

пет пеперуди да пърхат в корема,

няколко чаши с безсънни нощи,

превръщащи всяка дума в дилема.

 

Основата вече е смело поставена.

Време е за триста грама доверие.

Към него добавям купа с мечти,

нужни били според старо поверие.

 

Редичко май малко ми се получи.

Ще го сгъстя с пет шепи нежност,

поръсвам го с целувки за разкош.

Дали са ми гаранция за вечност!?

 

Няма да спирам да търся неща,

с които да подобря този рецепта.

Ще бъда и достатъчо търпелива,

за да усетя и на времето ефекта.

 

ormegit@

© Лора Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??