Животът си тече - една река,
в която тънем до колене,
когато мине черната вода,
заливат ни неволи и проблеми.
И оцветява в черно всички мисли,
отмива блясъка от светлите лица.
В душите си ако останем чисти,
ще потече след нея розова вода.
Ще потопи живота ни в усмивки,
ще оцвети забравената красота
и... колкото и да не ни се иска,
накрая идва златната вода.
Сърцата ни във нея засияват –
целебната вода на любовта.
И отражение телата стават
на всичките небесни светила.
Скъпи приятели, за мен е удоволствие и чест да ви поздравя с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Нека поводите за радост бъдат десетократно повече в живота ви, здраве и благоденствие да изпълват домовете и както виното сгрява телата, така през цялата идваща година любовта да сгрява сърцата ни!
© Таня Донова Все права защищены