Колко струват моите сълзи?
Колко даваш? Търг е, знай!
Колко струва мен да ме боли...
... че ще дадеш нещо, обещай!
Колко струва тази болка,
която издържах за теб...
И раната дълбока...
Колко струва кубче лед?
Първи, втори, трети път - продадено...
на теб - единствения мъж.
Подаваш ми сърцето си забравено,
казваш ми - "И рестото задръж!".
© Надя Стоянова Все права защищены