Алкохол, цигари, лимузина,
барове, жени, бордели...
Обърнеш се.!?
Животът ти заминал -
изпил си го с пикантните
коктейли.
Огледаш се.!?
Изпразнена бутилка,
търкаляща се сред човешкия
боклук.
По жилите ти стича се
горчилка.
Главата те боли - халосана
с корав юмрук.
Замислиш се.!?
Човек е цяла драма,
разигравана по улици...
И по мокети.
Актьорите играят,
а играта им измамна.
Завеса димна и без път
се лутат силуети.
Това ли съм? -
забравен мизансцен
от играно нявга представление.
Пречупена вяра, дух сломен...
Колет за никъде,
без направление.
Изправиш се.!?
Плашило отрупано с гадини.
Ръждясала е вече
твойта лимузина.
Тежат ти пропилените години....
А не си усетил,
как Животът тихичко
те е подминал :)
СО25092016СФ
© Свободей Огражденец Все права защищены