В двубоя между красивото и грозното
спечели грозотата, спечели несериозното.
В надпреварата със цветовете,
печели убедително безцветното,
спечели глупостта и задкулисието,
спечели лудостта, победа за безсмислието.
Спечели безхаберието, ненормалното,
спечели извратеното и аморалното.
Спечели мракът, днешен Вавилон.
Спечели…
Но Деня на съд ще срути подлия му трон.
© Мария Все права защищены