Ревнала Меца Мецана,
че нямала Долче Габана -
рокличка малка и черна,
белким я Вълчо погледне.
- Не плачи, Мецо Мецано,
казала Хитра Лисана,
давай на мене медеца,
повечко хвърляй гюбеци.
Послуша я Меца Мецана,
с танци и йога се хвана,
с ленено семе, марули -
иска света да опули.
В рокличка Долче Габана,
с повечко грес, тя се вдяна.
Новата модна икона
днеска е Маца Мацона.
© Ивон Все права защищены