Научи ме как да те деля със други.
С тез, които искат да си с тях.
Гледам тихо и безмълвно всички.
Но душата не търпи кат мен.
Искаш малки тайнички да имаш,
сигурно това е мъжкото у теб.
Но дали аз мога да понасям
тези скрити забежчици за час.
Изживях най-хубавите мигове с теб.
Ти искаше да съм щастлива,
а и знаеш как да го направиш.
Винаги доказваше ми го с любов.
Моля те, научи ме да не ме боли.
Да вярвам, без да се съмнявам.
Искам моята любов красива,
дала ми крилете да летя.
© Аз Все права защищены