Коси от теб ми побеляха!
А може би от възрастта?
Но всеки път „метлата яхам”,
обсеби ли ме ревността.
Да си ми верен, ще е чудо!
За ревност повод и да няма,
любов ли е или е лудост,
щом само в август ще сме двама?
© Галина Белинска Все права защищены