5 мая 2007 г., 14:09

Ревност 

  Поэзия
545 0 2
Потъваш в плаващите пясъци
на безсмислената ревност.
Поглъщат те бавно,
безшумно
и неизбежно.
Ще ти подам
спасителния клон,
но трябва сам
да пожелаеш да се измъкнеш.

© Нели Вангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??