Здравей,
среднощни приятелю!
Какво правиш тук,
не те питам!
В главата ми,
в спомени,в бъдещи мигове...
След полунощ самотно ,
все при тебе долитам!
Здравей!
Лека нощ !
Не очаквай от мене това пожелание!
Все така продължавам
да търся приспивните свои мотиви.
Няма нужда ,не казвай!
За мен-наказание!
Да осъмвам отново,
на сред белите,пусти стативи...
Вдъхновение,спомен,
въздишка и стон!
Безвъзвратно изгубих пътеката.
Сини нощи,лазурни...
Отронени истини в сив полутон.
Непотърсени ,скрити въздишки,
в мене болят и отекват...
© Просто Някой Все права защищены